tag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post5140094511451131520..comments2024-01-02T13:13:23.827+02:00Comments on Вкусът на живота: Дроб сармаGwendolinehttp://www.blogger.com/profile/10865921742807120334noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-20148249236459087402014-10-05T11:59:03.837+03:002014-10-05T11:59:03.837+03:00Ех, Гуени, душевадка такава. Как можа такива снимк...Ех, Гуени, душевадка такава. Как можа такива снимки сега, пък и по обедно време да ги засека...Мноого ми е любима, от най-рядко готвените любимости. У нас само аз я обичам, но това е една трудна любов ...Martahttps://www.blogger.com/profile/12282881327236588801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-86401884667623776972014-09-30T14:07:02.416+03:002014-09-30T14:07:02.416+03:00Еее, измъкна ми се :) И аз пазех булото за около ...Еее, измъкна ми се :) И аз пазех булото за около Великден, но грешкатаааа ..... :) Но винаги мога да ти донеса някакво агнешко месце, ако много имаш желание да сготвиш :-РKайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-8662285218604543312014-09-30T13:34:38.296+03:002014-09-30T13:34:38.296+03:00Тъй, тъй... Мила ми приятелко, приемам съвета ти д...Тъй, тъй... Мила ми приятелко, приемам съвета ти да сготвя на мъжа си, като уточняваме, че говорим за дреболии и тях подобни, обаче имаме проблем - няма продукти, де ги тия агнета по софийските магазини, де ги тия карантии и прочие благини??? Вчера продавачката в месарницата с презрение ме изгледа и ми каза да дойда по Великден, ако толкоз ми се е прияло дроб сърма.... Ще се разтърся още, но няма да съм особено упорита. Айде, черпи един сладкиш, то се е видяло, че дроб сърмата не е за мен! :)Gwendolinehttps://www.blogger.com/profile/10865921742807120334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-71575017355425728302014-09-30T12:18:03.720+03:002014-09-30T12:18:03.720+03:00Благодаря Траянче . Да не питам със или без залив...Благодаря Траянче . Да не питам със или без заливка :)Kайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-34794228817957274152014-09-30T12:12:46.162+03:002014-09-30T12:12:46.162+03:00Каква вкусна грешка само!Как обичам дроб сърма, не...Каква вкусна грешка само!Как обичам дроб сърма, не е истина:) Разкошна е станала!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-15197301940584811892014-09-29T17:09:50.804+03:002014-09-29T17:09:50.804+03:00Хич не се обиждам Тили :) И аз като теб за сладкиш...Хич не се обиждам Тили :) И аз като теб за сладкиша. Абсолютно си права- и заливка и було са с цел да пазят сочен ориза с дреболиите отдолу. Аз знам, че най-оригиналната рецепта е на индивидуални сърми, но номера с черпака сега го научавам. Хитро ;-) и благодаря !!Kайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-47461980373761380782014-09-29T16:51:02.952+03:002014-09-29T16:51:02.952+03:00Без да се обиждаш, но предпочитам дроб сърмата, пр...Без да се обиждаш, но предпочитам дроб сърмата, пред сладкиша! :)))<br />Аз заливка правя, ако нямам було, за да се запази отдолу сочно. Ако имам було, слагам по парченце в черпак, отгоре плънката и обръщам в тавичката. Като се препече булото става хрупкаво и много вкусно.<br />Поздрави и приятен следобяд!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.com