tag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post5506458822259821099..comments2024-01-02T13:13:23.827+02:00Comments on Вкусът на живота: Кюфтета със смокинови листаGwendolinehttp://www.blogger.com/profile/10865921742807120334noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-72315445715488025542013-08-26T23:37:06.818+03:002013-08-26T23:37:06.818+03:00Благодаря, Траяна! :) Да ти е сладко! :) Благодаря, Траяна! :) Да ти е сладко! :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03258523207140314722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-17173725373589240812013-08-26T15:37:43.621+03:002013-08-26T15:37:43.621+03:00Тук направо ме застреля:) Изглеждат чудесно и ще ...Тук направо ме застреля:) Изглеждат чудесно и ще ги пробвам!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-44159270925835579232013-08-26T10:08:17.527+03:002013-08-26T10:08:17.527+03:00Кайти, значи и ти харесваш аромата на смокиня - то...Кайти, значи и ти харесваш аромата на смокиня - той наистина пасва на повечето неща! :) Тиквичките са по желание - аз реших да пробвам с тях, за да намаля малко месото, а да получа същия обем, че нещо много месо ядем :))) Като са пресни листата, и аз такива слагам засега - нарязани на ситно, да - не е проблем да се сложи и повече от тях. (на тая доза нарязах 5-6 съвсем малки листа, около 5 см диаметър, и се усещаха)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03258523207140314722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-13098146429951265512013-08-26T10:03:11.310+03:002013-08-26T10:03:11.310+03:00Благодаря, Гуени! :) Такъв вид чушлета, те са по...Благодаря, Гуени! :) Такъв вид чушлета, те са почти сухи, натроших в част от кюфтетата.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03258523207140314722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-39376724210805744982013-08-25T21:19:23.155+03:002013-08-25T21:19:23.155+03:00Еха! Супер интересно е това предложение, Сонче ! И...Еха! Супер интересно е това предложение, Сонче ! И аз си правя каймата в същото съотношение и имам село с много смокини :-)<br />Имам два въпроса - мога ли да не слагам тиквички и листата, ако са пресни как да ги добавя- ситно нарязани може би ??<br />Поздрави ! Ще суша листа ;-)Kайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658518845876957975.post-70097277532182497982013-08-25T19:31:14.255+03:002013-08-25T19:31:14.255+03:00Много интересно, Соня! Провокирана съм да опитам, ...Много интересно, Соня! Провокирана съм да опитам, още повече, че на село имаме смокиня и мога лесно да си набавя смокинови листа. <br />П.С. Снимките са много артистични, с тези люти чушлета! :)Gwendolinehttps://www.blogger.com/profile/10865921742807120334noreply@blogger.com